Skip to content

Fjernstyrede rc modeller til nybegynderen, fanatikeren og den professionelle.

Mugen Seiki

Japansk kvalitet

Traxxas

Anerkendte rc modeller

Tekno RC

Made in USA

Er du interesseret i en samlet TeknoRC EB48.3?

Modellen er samlet, dog uden elektronik og motor osv. Modellen har naturligvis aldrig kørt og sælges som ny med garanti. 
Den er udelukkende blevet brugt som et samle projekt til vores blog, der man kan se den blive samlet. Der findes også al nødvendig tilbehør som kan købes til, hvis det har interesse, og det kan også monteres gratis, hvis man helst vil have en køreklar bil. 
Er i 2 som kunne tænke jer at køre sammen, har vi mulighed for at samle en model til efter samme specs. 
Elektronik som er tiltænkt modellen er: 
SkyRC Toro TS 150A 
SkyRC Toro X8S BL motor sensored på 1750KV 
digital servo fra Feetech 
2x lipo batterier 7,4V 6000mAh 
Protos V2 hjul, som ses på billedet. 
Ko Propo EX-5UR 3 kanals radioudstyr.

Dette kan altså købes til, som et sæt som evt kan monteres gratis.
Kontakt os hvis du er interesseret i dette fjernstyret bæst!

Fjernstyret Tilbud

Vi tager imod

betalingsmetoder2

Nyhedsbrev

Vi sender enkelte gange et nyhedsbrev ud, som typisk vil være vedr. nye modeller. Men der vil også være rabatkoder som kun nyhedsbrevs modtagere vil få.

Hos Interware RC finder du mange forskellige fjernstyrede modeller. Men det er faktisk ikke det eneste vi har adgang til. Via vores leverandører kan vi skaffe flere forskellige fjernstyret biler. På siden finder du mærker som Tekno RC og Mugen Seiki, som appelerer til den mere professionelle rc kører, vi har ikke fået lagt alle deres modeller op endnu, så det er bare at spørge hvis der er en bestemt model du vil have. Til nybegynderen har vi valgt at fokusere på FTX rc og HSP rc, også her gælder at der findes flere modeller end dem vi har lagt på. Til hardcore køreren/fanatikeren har vi Traxxas, som har et væld af fjernstyrede biler, vi kan måske ikke skaffe alle, men ihvertfald mange. Det er så fjernstyret biler, som er hovedmarkedet, leder du efter fjernstyret helikoptere/droner, fjernstyret både, det kan være speedbåde eller sejlbåde eller fjernstyrede fly, så send en email, og vi hjælper dig gerne.