Skip to content

Betingelser

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Interware
Hv. Strandvej 93A
2650 Hvidovre
CVR-nr 29 33 17 15
Tlf: 77340470

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail) Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Betaling:
Hos Interware kan du betale med følgende udbydere:
VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Klarna eller Bankoverførsel.
Interware anvender en betalings-gateway fra Quickpay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af Nets. Alle kortdata sendes krypteret.

Klarnas betalingsmåder
I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

  • Faktura: Kredittid på 14 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.
  • Konto: Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her .

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmeside . Her kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger .

Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til det nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
Du kan også foretage betalingen med bankoverførsel til nedenstående konto.
Bankoplysninger:
Regnr.: 5025
Kontonr.: 1246406
Iban.: DK5650250001246406
SWIFT: JYBADKKK
Jyske Bank
Hvidovre
Hvidovrevej 87 A
2650 Hvidovre
Danmark
 
Alle priser er inkl. moms, hvor intet andet nævnes, og der tages forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.